N-ai curaj să faci farsa asta la Vaslui!

  de - | 17 august 2015, 1:41 PM | LOL | Video

  0

  Ce se întâmplă atunci când o femeie nevăzătoare intră îmbrăcată în „costumul Evei” într-un vestiar plin cu bărbaţi? Ei bine, reacţiile domnilor sunt foarte amuzante.

  În primele secunde, aceştia sunt surprinşi, nu înţeleg ce se întâmplă şi nu ştiu ce să facă. Ulterior, se simt ruşinaţi şi îi „cuprinde” râsul.

  Vă întrebaţi dacă a încercat cineva să ajute biata femeie? Doar unul dintre bărbaţi! Acesta a luat un prosop şi a acoperit trupul gol.

  Farsa bine pusă la punct a reuşit să adune aproape opt milioane de vizualizări pe Youtube. 

  Sursa: Antena 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.