vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Muzică de film la Filarmonică, cu dirijorul britanic Christopher Petrie

  de Tomck@t | 8 septembrie 2022, 7:26 PM | Cultură | Muzică

  0

  (foto: Facebook / Filarmonica Arad, Christopher Petrie - Conductor & Composer / SpotyPhoto)

  Între Gala de Operă și concertul oficial de deschidere a Stagiunii 2022/2023, Filarmonica Arad a pregătit o surpriză pentru melomanii arădeni: un concert cu muzică de film, coloană sonoră a unor producții cinematografice celebre precum „Star Wars”, „Gladiatorul”, „Pirații din Caraibe”, „Sunetul muzicii” și „Parfum de femeie”. În plus, concertul se va bucura de prezența unui invitat de prestigiu: dirijorul britanic Christopher Petrie, cel cu care Orchestra Simfonică arădeană a cântat, în acest an, la Paris și la Bonn.

  Concertul va avea loc în sala Palatului Cultural pe data de 29 septembrie, ora 19. Biletele s-au pus deja în vânzare online, pe bilete.ro.

  „Secretul unei seri fantastice? Îl aflați alături de noi, bucurându-vă de o muzică minunată, de sound-ul orchestrei simfonice în acustica vie a sălii de concerte, într-o audiție de joi, de la Filarmonică! Cu accente pe muzica pop, jazz sau electronică, cu partituri viguroase, care oferă un nou sens lumii orchestrale, muzica de film este parte integrantă a experienței cinematografice, cea care stârnește și influențează emoții, amplifică povestea și interpretarea și generează cele mai profunde amintiri. Muzica de film, un subiect special ales pentru cei care iubesc filmele și muzica, reprezintă tema simfonică a concertului de joi, 29 septembrie 2022, de la ora 19.00! O seară cu un invitat britanic, dirijorul Christopher Petrie, în care vă întâmpinăm cu teme preferate din Sunetul muzicii, Gladiatorul, Superman, Parfum de femeie, Fantoma de la operă, Star Wars, Pirații din Caraibe, Chariots of Fire, alături de altele, la fel de populare și atrăgătoare. Nu ezitați să vă bucurați de această ultimă seară de joi a lunii septembrie, de entuziasmul și diversitatea unei seri de muzică simfonică, pe care o puteți petrece la Filarmonică, alături de noi!”, anunță Filarmonica Arad pe pagina oficială de Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.