duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Muzeul de Artă va găzdui expoziția „Artiști din județul Békés / Képzőművészek Békés Megyéből”

  de Special Arad | 14 noiembrie 2019, 10:22 AM | Cultură

  0

  Muzeul de Artă a Complexului Muzeal Arad (situat la etajul al doilea al Bibliotecii Județene) găzduiește expoziția „Artiști din județul Békés / Képzőművészek Békés Megyéből”, care va fi vernisată în Sala „Ovidiu Maitec”, vineri, 15 noiembrie, ora 17.00.

  Expoziția reunește pe simeza Muzeului de Artă Arad 53 de creații semnate de 29 de artiști.
  Reprezentări figurative sau abstracte, imaginate în lucrări de pictură, sculptură, grafică, fotografie sau artă decorativă, propun un dialog între generați, între artiști cu personalitate conturată și recognoscibilă în spațiul artelor vizuale din Ungaria.

  Békéstáji Művészeti Társaság (Asociația artiștilor din județul Békés), fondată în anul 1991, alătură astăzi 45 de artiști profesioniști.
  Sunt aproape trei decenii în care artiștii arădeni și cei maghiari au participat la evenimente culturale (expoziții, tabere de creație) organizate în comun sau reciprocitate.

  Curatorul expoziției este Gnandt János, președintele Békéstáji Művészeti Társaság (Asociația artiștilor din județul Békés).
  Expoziția este deschisă la Arad până în 1 decembrie 2019.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.