luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mutilată de un medic fals din Turcia: „De atunci am dureri încontinuu”

  de Special Arad | 15 aprilie 2022, 8:39 AM | Naţional

  0

  (foto: Ziar de Cluj)

  Un bărbat din Turcia, ce pretindea că este medic estetician, a făcut practică pe pacientele din țara noastră care plătesc mii de lei pe anumite proceduri estetice. O pacientă a fost mutilată de o operația făcută de acesta, și a decis să împărtășească experiența sa, ca alte femei să nu cadă în aceeași capcană.

  Am ales să-mi fac un lifting de sprâncene cu fire. Clinica prezenta ca reclamă niște fire care nu există în România, ceva nou cu efect permanent. Am avut încredere, m-am dus la clinica respectivă și am ieșit cu fața mutilată și cu sprâncene de Joker. Am plătit 1.000 de euro pentru sprâncene și 1.000 de euro pentru pomeți. De atunci am dureri încontinuu și forma este oribilă, am o groapă în obraji. Operația am făcut-o pe 2 aprilie, mi-am dat seama că este ceva în neregulă de când am ieșit de acolo, le-am spus că nu îmi place și că este ceva în neregulă”, a declarat pacienta la Antena 3, citat de știridecluj.ro.

  Mi-au dat apoi o rețetă de antibiotice fără parafă. Inițial nu am știut că nu are parafă, am plecat cu ea la farmacie unde am sesizat acest lucru și atunci am contactat clinica și mi-au trimis o altă rețetă de la un alt medic dermatolog cu care eu nu am fost în contact”, spune femeia.

  Mi-am dat seama că medicul nu are voie să profeseze. Clinica am găsit-o pe Facebook, promovare agresivă pe Facebook. Am deschis dosar penal, nu plătesc 2.000 de euro să arăt în halul asta”, a mai adăugat pacienta în direct.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.