joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Cimi Enache, organizatorul târgurilor de la Camera de Comerț Arad de peste 26 ani și nu numai

  de Raluca Medeleanu | 4 ianuarie 2024, 10:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  A murit Cimi Enache, project manager – persoană cheie de la Camera de Comerț din Arad, cunoscută mai ales pentru rolul său important în organizarea târgurilor, de peste 26 ani. Anunțul a fost făcut de Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

  Cimi Enache a urmat studiile universitare la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad și a fost project manager al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, din 1997 și până în prezent.

  „Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache! Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndeptai zâmbetul larg și vorba liniștită.

  Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial.

  Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere! Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România; de numele său se leagă succesul Târgului Național Agromalim, conferințe științifice, parteneriate internaționale de afaceri, dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.
  Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț.

  A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis Gheorghe Seculici pe pagina sa de Facebook.

  Citește și: CCIA Arad și-a prezentat bilanțul la final de 2023: din târgurile organizate, Agromalim a fost cel mai important eveniment care a atras peste 16.000 vizitatori

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.