Muncitori la mina Uricani, prinși sub un turn care s-a prăbușit peste ei!

  de - | 15 aprilie 2020, 12:53 PM | Regional

  0

  (foto: ISU Hunedoara)

  Un turn de extracție s-a prăbușit miercuri la mina Uricani, din judetul Hunedoara, prinzând sub dărâmături doi muncitori. Echipele de intervenție încearcă să-i scoată de sub grămada de moloz, informează ISU Hunedoara.

  Mii de tone de moloz s-au prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau trei muncitori care lucrau la ecologizarea minei Uricani. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi au fost surprinşi sub dărâmături, informează ISU Hunedoara.

  La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical, precum şi echipe ale SAJ Petrosani.

  Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multirisc vor fi tăiate şi îndepărtate dărâmăturile.

  Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate în dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.