Multinațional sau cum?… Un rom ungur din Brașov a fost prins la Nădlac, conducând o mașină germană, înmatriculată în Suedia, cu permis fals de Bulgaria!

  de Special Arad | 17 noiembrie 2015, 7:03 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism fără a deţine permis  de conducere – informează instituția, prin Purtător de cuvânt, comisar şef de poliţie IANCU DANIEL
  În data de 14.11.2015, ora 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Farkaş V., în vârstă de 31 de ani, din jud. Braşov la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Suedia.
  Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere.
  Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Bulgaria care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.
  În urma cercetărilor, s-a stabilit că cetăţeanul român nu deţine permis de conducere. Referitor la acest lucru, persoana în cauză a declarat că permisul l-a procurat din Bulgaria, contra sumei de 1000 de euro, împreună cu o carte de identitate “eliberată” pe numele său de la un cetăţean bulgar şi nu ştia că aceste documente nu sunt valabile.

  Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit bărbatului acte de urmărire penală pentru infracţiunile de uz de fals şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.