miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  MTV Europe Music Awards, anulat în contextul războiului dintre Israel și Hamas

  de - | 22 octombrie 2023, 1:32 PM | Monden

  1

  (foto: mtvema.com)

  MTV Europe Music Awards a fost anulat în contextul războiului din Orientul Mijlociu. Evenimentul era programat pentru data de 5 noiembrie la Paris, iar printre artiști se numărau Ozuna, Renée Rapp și Thirty Seconds to Mars, informează Europa FM, citând Associated Press. Evenimentul va avea loc în noiembrie 2024.

  „Urmărind evenimentele devastatoare care au loc acum în Israel și Fâșia Gaza, am decis că nu este un moment bun pentru o sărbătoare globală. Avem deja mii de vieți pierdute, deci este un moment de doliu”, a declarat un purtător de cuvânt MTV într-un comunicat.

  Acesta a mai spus că „decizia a fost luată din precauție pentru miile de angajați și membri ai echipei, dar și artiști, fani și parteneri care călătoresc din toate colțurile lumii pentru a anima acest spectacol”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.