ExclusivIrina Onescu, frumoasa primăriță a Petrișului, la un pas de o mare tragedie, în urma unui accident auto

  Știri Arad. În urmă cu un an și jumătate a dovedit că se poate și „altfel”, venind parcă de nicăieri și câștigând fotoliul de primar al comunei Petriș, după ce a candidat din postura de independent. Nu era tocmai o persoană necunoscută pentru cei mai tineri dintre noi, deoarece în urmă cu câțiva ani aceasta realiza „MTV Passport” pentru postul de televiziune MTV România. Puțin probabil ca puținii locuitori ai comunei Petriș, mulți dintre ei în vârstă, să o fi cunoscut-o pe Irina Onescu de la MTV. Și totuși aceștia au ales-o pe tânăra care avea atunci doar 31 de ani să le conducă micuța comună.

  Vorbim, desigur, despre Irina Onescu, cea care este, fără dubii, cel mai nonconformist primar din județul Arad.

  Special Arad a aflat (ce-i drept, cu întârziere de 12 zile) că Irina Onescu a avut, în urmă cu aproape două săptămâni, un accident de mașină care se putea lăsa cu urmări dintre cele mai grave. În perioada 3-6 octombrie, la Moneasa, a avut loc o întrunire a mai multor primari din județ, întrunire la care a participat și primărița comunei Petriș. Se pare că într-una din acele zile, Irina Onescu nu a putut – sau nu a dorit – să rămână peste noapte la Moneasa, alegând să se întoarcă acasă pe ruta Moneasa-Sebiș-Gurahonț-Mădrigești-Vărădia de Mureș-Săvârșin-Petriș. Din informațiile noastre, pe raza localității Vărădia de Mureș, pe drum, în fața mașinii conduse de Irina Onescu a apărut dintr-o dată o căprioară. Încercând să o evite, primărița a tras de volanul autoturismului și a ieșit de pe carosabil pe partea stângă, fiind la un pas de o tragedie.

  Din fericire, se pare că tânara a scăpat fără vreo zgârietură în urma acestui accident. Căprioara, la fel. :)

  Contactată de Special Arad, Irina Onescu a confirmat întâmplarea: „Am ieșit puțin cu mașina în decor. Veneam de la Moneasa, am vrut să feresc o căprioară și având puțină viteză a derapat mașina, fiindcă nici mașina nu era extraordinar de bună. Am ieșit puțin în afara drumului. Din fericire nu s-a întâmplat nimic grav… niște fiare îndoite. Nu a pățit nimeni nimic fiindcă eram singură. Nici căprioara nu a pățit nimic, ea fiind pe marginea drumului. Eu mai mult m-am speriat de ea și am tras de volan. Eu nu am pățit absolut nimic. Nici măcar un fir de păr nu mi s-a mișcat din cap”.

  În final este bine că nimeni nu a pățit nimic în urma acestui accident, iar domnișoarei primar îi urăm multă sănătate și mult succes în activitate!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.