Motorola dispare, devine Moto by Lenovo

  de - | 8 ianuarie 2016, 10:22 PM | IT

  0

  Motorola este compania responsabilă pentru tehnologia de telefonie mobilă pe care o știm astăzi. A creat primele dispozitive de comunicare celulară, dar câteva decenii mai târziu nu o ducea tocmai bine, așa că a fost preluată de Google, pentru o vreme. În cele din urmă, Motorola a sfârșit la Lenovo, care anunță că va folosi mai departe brandul.

  Lenovo intenționează să producă mai departe telefoane care vor avea brandul Moto și sigla arhicunoscută, dar nu se va mai folosi numele de Motorola, potrivit Zona IT, care citează CNET.

  Compania consideră că brandul este o adevărată comoară și că vor face tot posibilul să îl dezvolte și să îl întărească în următorii ani.

  Telefoanele Moto ar urma să fie destinate segmentului high-end, în timp ce propriul brand, Lenovo Vibe, va fi utilizat pentru telefoane de buget ceva mai redus.

  Foto: Mashable

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.