Opt cazuri de Omicron, confirmate în România

  de Special Arad | 12 December 2021, 11:54 AM | Naţional

  0

  Încă 4 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, în urma secvențierilor efectuate la Institutul National de Cercetare -Dezvoltare „Cantacuzino”.

  Este vorba despre sportivul al cărui rezultat parțial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron și cei trei contacți ai săi din lotul de rugby, pasageri ai cursei din Africa de Sud, care au fost depistați pozitiv pentru virusul Sars Cov -2 în urma testelor RT- PCR.

  Toate cele 4 persoane se află în izolare, iar starea lor de sănătate este bună, 3 dintre acestea fiind vaccinate anti -Covid 19.

  Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 7 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2.

  Update

  Un nou caz cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România.

  Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din județul Maramureș care are istoric de călătorie în Nigeria. Acesta se află în izolare, iar starea lui de sănătate este bună. Bărbatul este vaccinat anti-Covid 19 cu schema completă.

  Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 8 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS- Cov-2.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.