vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Motiv de bucurie pentru elevii care iubesc sportul: Cupa „Ienopolis” revine cu a șaptea ediție! 

  de Dan Lazăr | 27 aprilie 2022, 8:58 AM | Ineu | Sport

  0

  Dacă alte competiții sportive nu au reușit încă să revină după cei doi ani de pandemie, Cupa „Ienopolis” este un exemplu fericit, a șaptea ediție urmând a avea loc în 6-8 mai, la Ineu, în organizarea Clubului Copiilor Ineu și Primărei orașului Ineu, sub egida Ministerului Educației și ISJ Arad.
  „Suntem bucuroși că putem organiza din nou aceast concurs interdisciplinar județean cu participare națională. Îi așteptăm pe copii cu inima deschisă la Ineu, pentru a ne simți cât mai bine împreună”, ne-a declarat prof. Teodora Mang, coordonatorul proiectului.
  Programul evenimentului cuprinde un concurs de creație literară „Jocul și joaca în imaginația copiilor”, un vernisaj al unei expoziții de artă plastică și vizuală și un alt concurs de Grafică PC, dar și numeroase întreceri sportive. Elevii din șase județe ale țării vor concura la: cros, arte marțiale, handbal feminin, fotbal pe teren redus, tenis de câmp, tenis de masă, șah, aeromodele, karting, ciclism și baschet masculin.
  Festivitatea de deschidere a filei cu numărul șapte a Cupei „Ienopolis” este programată pentru sâmbătă, 7 mai, de la ora 9.00, pe stadionul din Ineu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.