luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moșul de la DGASPC Arad a venit cu barca, pe Mureș! (Foto)

  de Special Arad | 20 decembrie 2016, 8:34 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Surpriză mare pentru copiii ocrotiți în Centrul de Primire Minori din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad, când Moș Crăciun a venit odată cu lăsarea serii, încărcat cu daruri în cel mai inedit mod: cu barca-dragon, pe râul Mureș.

  Și mai mare a fost surprinderea copiilor să vadă că Moșul cu plete dalbe coborând din ambarcațiune, însoțit de două Crăciuniţe, ajutoare de nădejde, cu sacul plin de cadouri.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad mulțumește pentru surpriza făcută copiilor și apariția cu totul și cu totul inedită Asociației Club Sportiv West Sport Arad.

  Acțiunile dedicate sărbătorilor de iarnă continuă în toate casele de tip familial și centrele în care sunt ocrotiți copii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, fiind organizate serbări ale pomului de Crăciun alături de personalul angajat și, bineînteles, de cel mai îndrăgit personaj al acestei perioade, Moș Crăciun.

  „Dorim ca pentru toți copiii noștri, ocrotiți în sistemul de protecție, sărbătorile să fie la fel de frumoase ca pentru oricare alt copil din familie, să nu le lipsească nimic, și mai ales căldura sufletească. Ne preocupă, de asemenea, ca fiecare dintre ei să cunoască și să înțeleagă importanța sărbătorii Nașterii Domnului. Mulțumim tuturor colaboratorilor și partenerilor instituției noastre care ne-au sprijinit și se implică în ajutorarea semenilor ori de câte ori este nevoie. Suntem recunoscători tuturor că Moș Crăciun continuă să vină în fiecare an încărcat de daruri pentru toți copiii noștri”, a spus Erika Stark, director general DGASPC Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.