Moș Nicolae a venit la cei mai mici cititori ai Bibliotecii Județene, filiala Vlaicu, în urma unui parteneriat cu grădinița „Efremia”

  de Special Arad | 5 decembrie 2018, 1:59 PM | Știri Arad

  0

  În acest an școlar, filiala din cartierul Vlaicu a Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” a încheiat un nou parteneriat , cu Grădinița Creștin Ortodoxă “Efremia”, instituție de învățământ ce funcționează din 2018 în proximitatea acestei filiale.

  În cadrul acestui nou proiect de parteneriat educațional, printre obiectivele comune s-au materializat cele legate de prezentarea fondului de carte al filialei, prezentare făcută pentru nivelul de vârstă al micilor preșcolari, precum și alte câteva activități atractive pentru copii.

  Dintre acestea, amintim expoziția de carte pentru copii, ocazie cu care copii au descoperit un univers populat de personaje de basm, de atrăgătoare imagini , taine, forme și culori.

  Apoi copiii au ascultat povestea lui Moș Nicolae, au cântat colinde și chiar au învățat un cântecel despre Nicolas, în limba franceză.

  La plecare, micuții vizitatori au primit, asemenea personajelor din poveste, câte o punguță cu bănuți, dulci și poleiți cu „aur” , dar de la moș Nicolae. Vizita s-a incheiat cu promisiunea unei noi întâlniri la bibliotecă, a unor noi surprize și descoperiri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.