Moș Nicolae a sosit la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad

  de Special Arad | 6 December 2021, 12:56 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Elevii claselor a V-a E și a V-a B, sub coordonarea doamnelor diriginte Mirela Groza și Floarea Jurca, de la Liceul Național de Informatică Arad au donat fructe și legume copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (CSEI). Acțiunea se înscrie în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

  „Implicăm copiii în acțiuni de voluntariat pentru că prin acest gen de proiecte dorim să îi sensibilizăm și să îi responsabilizăm. Ca profesori, avem răspunderea de a educa, de a le insufla copiilor valorile morale care se vor regăsi, mai târziu, în principii și conduită personală. M-am bucurat să le citesc în ochi dorința lor de a se implica, de a fi aproape de cei de lângă ei. De asemenea, doresc să le mulțumesc și părinților care ne-au fost aproape. Acțiunile noastre nu se vor opri aici, iar de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului le-am promis copiilor de la CSEI Arad, că îi va vizita și Moș Crăciun”, a declarat Mirela Groza, profesor Liceul Național de Informatică Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.