Moș Crăciun la UAV

  de Special Arad | 19 decembrie 2019, 11:57 AM | Educaţie

  0

  Anul acesta Moș Crăciun a venit un pic de repede pentru copiii și nepoții angajaților de la UAV. A fost o seară magică pentru cei mici care au intrat în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Întâlnirea cu Moșul a stârnit emoții, veselie, un pic de frică pentru cei mai mici dar s-a încheiat cu bine pentru toată lumea și cu multe cadouri.

  „Este o tradiție a universității noastre de a-l aduce pe Moș Crăciun la copiii și nepoții noștri. Prezența lor în jurul bradului ne umple sufletele de bucurie și ne aduce pe toți în atmosfera copilăriei. A fost o seară specială pentru toți, o seară care ne unește și ne face să ne simțim ca într-o familie. Doresc tuturor colegilor mei, studenților și familiilor acestora multă pace și binecuvântări în aceste sărbători”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.