luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun la UAV

  de Special Arad | 19 decembrie 2019, 11:57 AM | Educaţie

  0

  Anul acesta Moș Crăciun a venit un pic de repede pentru copiii și nepoții angajaților de la UAV. A fost o seară magică pentru cei mici care au intrat în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă. Întâlnirea cu Moșul a stârnit emoții, veselie, un pic de frică pentru cei mai mici dar s-a încheiat cu bine pentru toată lumea și cu multe cadouri.

  „Este o tradiție a universității noastre de a-l aduce pe Moș Crăciun la copiii și nepoții noștri. Prezența lor în jurul bradului ne umple sufletele de bucurie și ne aduce pe toți în atmosfera copilăriei. A fost o seară specială pentru toți, o seară care ne unește și ne face să ne simțim ca într-o familie. Doresc tuturor colegilor mei, studenților și familiilor acestora multă pace și binecuvântări în aceste sărbători”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.