sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun la UAV

  de Special Arad | 21 decembrie 2020, 10:25 AM | Educaţie

  0

  Colinde, cadouri și bucurii pentru copiii angajaților de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Moș Crăciun și ajutoarele lui au fost prezenți, în condiții speciale, pentru a oferi daruri celor mici. Atmosfera de sărbătoare a fost creată de corul studenților de la specialitatea muzică din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale care au colindat celor care au trecut, rând pe rând, pe la bradul Moșului.

  „Ne-am dorit foarte mult ca și anul acesta cei mici să se bucure de cadouri din partea universității noastre. Respectând distanțarea socială și regulile impuse de pandemia creată de virusul SarsCov2, am reușit să îi bucurăm pe cei mici. Prezența moșului și a spiridușului i-a convins că merită să fie cuminți și în continuare, pentru că Moș Crăciun va ajunge în siguranță și pe la casele lor. Sărbători fericite tuturor, din partea Universității „Aurel Vlaicu” din Arad” urează rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.