luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun a venit cu barca pentru copiii din centrele de plasament din Arad!

  de Special Arad | 17 decembrie 2017, 3:21 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Apariție inedită sâmbătă seara pe râul Mureș. Moş Crăciun și-a făcut apariția într-o barcă-dragon pentru copiii din 2 centre și asistenții maternali din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

  Surpriza pregătită copiilor a fost pusă la cale de membrii Asociației Clubul West Sport Arad care în fiecare an țin să fie alături de copiii din sistemul public de protecție. Astfel, Moș Crăciun sosește în cel mai inedit mod cu putință, plutind cu barca pe Mureș.Moșul vine încărcat cu cadouri și niciodată singur, ci alături de Crăciunițele preferate. Bucuria copiilor este nespusă când Moșul își face apariția în mijlocul lor și le împarte cadourile mult-așteptate.Copiii din Centrul de Criză Arad, Centrul de Plasament Oituz și cei pe care îi cresc asistenții maternali i-au pregătit Moșului colinde și câte o poezie pentru a-i mulțumi pentru cadouri și drumul lung parcurs pe apa Mureșului.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad mulțumește pentru surpiza făcută copiilor Asociației Clubul Sportiv West Sport Arad. Întâlniri speciale ale copiilor din sistemul de protecție vor avea loc în această perioadă în fiecare centru din subordinea DGASPC Arad, copiii răsplătindu-l pe Moș Crăciun cu mici programe artistice și serbări ale pomului de iarnă.​

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.