„Monștri.” – în premieră, la Cinema Arta

  de Special Arad | 16 September 2019, 12:48 PM | Cultură | Film

  0

  Drama „Monștri.”, scrisă și regizată de Marius Oltean, ajunge pe marele ecran pe data de 27 septembrie. Tot în acea zi, la ora 20:00, filmul va fi proiectat în premieră la Cinema Arta din Arad. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

  „Monștri.” este singurul titlu românesc selectat anul acesta la Festivalul de Film de la Berlin, unde a primit Premiul publicului din partea publicației Tagesspiegel. De asemnea, a primit Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Sofia și Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF.

  Sinopsis:
  Filmul prezintă o zi, posibil ultima, din viaţa unui cuplu. Dana (Judith State) şi Arthur (Cristian Popa) se află în fața celei mai importante decizii. Ea caută confirmări. El caută companie. Împart același pat de ani buni, dar de ceva vreme nu par să mai meargă pe același drum. Care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații alimentate de compromisuri și presiuni sociale? Lipsa de asumare și probleme de comunicare pot distruge căsnicii, dar iubirea nu naște monștri. (sursa: transilvaniafilm.ro)

  Din distribuția filmului fac parte actorii Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Serban Pavlu și Dorina Lazăr.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.