Daniela Cîrnațu a candidat singură pentru funcția de director adjunct al DSP Arad și a obținut… locul doi!

  de O. Peniță | 20 septembrie 2017, 12:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  6

  Știri Arad. La concursul organizat de Ministerul Sănătății pentru ocuparea funcției de director executiv adjunct la Direcția de Sănătate Publică a județului Arad, dr. Daniel Cîrnațu s-a prezentat sigură pe ea, având șanse să obțină ceea ce și-a dorit. Cum spuneam în titlu, toate o recomandau: a ocupat funcții mari în DSP Arad, de la director executiv și director adjunct la inspector șef la Serviciul de control în sănătate publică, iar, în plus, era singura candidată pentru funcție. Cum se poate observa în tabelul de mai jos, doamna Cîrnațu a fost respinsă la proba scrisă, desfășurată în 18 septembrie, obținând doar 41 de puncte, cu 29 mai puțin decât minimul necesar pentru „admitere”.

  În același tabel se poate ușor observa că toți candidații înscriși la concurs, cărora le-au fost acceptate dosarele, au picat cu brio.

  Daniela Carnatu

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.