„Mondialele” de tenis de masă, confirmate pentru perioada 27 septembrie – 4 octombrie. Dana Dodean, locul 108 în ierarhia lunii aprilie

  de Dan Lazăr | 17 aprilie 2020, 7:09 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă (ITTF) a stabilit organizarea Campionatelor Mondiale pe echipe din 2020 în perioada 27 septembrie – 4 octombrie, din cauza actualei pandemii de Covid-19 aceasta fiind a doua amânare a competiției ce trebuia să se desfășoare luna trecută.

  Naționala României, campioană europeană şi cu prezența confirmată la Jocurile Olimpice din 2021, este calificată la evenimentul mondial de la Busan (Coreea de Sud), din lot făcând parte şi arădeanca Daniela Dodean-Monteiro, legitimată la un club din Portugalia – țara unde a ales să trăiască – și CS Municipal Arad (director Lucia Mihalache).

  „Mondialele” de tenis de masă pe echipe, care urmau să debuteze iniţial pe 22 martie şi fuseseră deja amânate pentru intervalul 21-28 iunie, vor avea loc până la urmă în perioada 27 septembrie – 4 octombrie.

  Dodean a coborât un loc

  ITFF a confirmat, totodată, că ierarhia mondială pentru luna aprilie va fi îngheţată până la reluarea competițiilor. În acest nou clasament, publicat joi, Dana Dodean ocupă locul 108 mondial, cu o poziție mai jos decât în cel din luna martie. Arădeanca este întrecută în acest top de Bernadette Szocs (locul 24), Elizabeta Samara (31) și Irina Ciobanu (98).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.