marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  MONDEN: Dimploma „pălitura, căzătura și târâtura” se acordă triunghiului isoscel Ela (pălitura), Laura (căzătura) și Ghiță (târâtură ce ești, mă!)

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 12:59 PM | Pamflet

  0

  Ați uitat. Știm că ați uitat, și vă înțelegem. An greu, bi-electoral, dacă putem spune așa despre acest an 2016 în care s-a ales praful de Arad, la locale, și de PNL, la parlamentare. Ba chiar tri-electoral dacă ne gândim că nici SUA nu se simte mai bine după ce Turnul Trump a ajuns clădirea americană numărul 1. Dintre atâtea evenimente majore petrecute în 2016, de la atentate teroriste și pasaje tot neterminate, la autostrăzi nefăcute și autostrăzi re-făcute, de la înfrângerea Aradului, sub directa îndrumare a lui A. Ando, în cursa cultural europeană, la victoria PSD Arad în alegeri, datorată tot ilustrului A. Ando în calitate de strateg al PNL (ce ironie: cât a fost coordonatorul campaniei electorale a PSD Arad, Ando a reușit să ducă acest partid pe ultimul loc în țară, dar l-a ridicat acum, când a fost strategul din umbră al PNL Arad), deci dintre atâtea evenimente majore, era greu să vă amintiți acum tocmai de o bătaie între muieri.

  Înțelegem, deci, că ați uitat cum muierea-Faraoană i-a aplicat niște pălituri crâncene unei muieri-Matracucă, care s-a agățat de Faraon ca un breloc. Sau, mă rog, poate ca altceva, nu ca un breloc, că nu cred să se supere așa de tare o muiere pe un breloc, decât dacă brelocul în cauză o fi atârnat de altceva, nu de chei… Și așa trebuie să fi fost, brelocul acela atârna de altceva, ce-i plăcea mult și Faraoanei (proprietara de drept a chestiei de care atârna brelocul…), că prea mare a fost supărarea, și prea aprigă pălitura, de s-o dat doamna Matracucă de-a dura pe scări și nu s-a oprit până i s-o-ntâlnit, scuzați expresia, falca cu clanța. Mă rog, acum precis vă amintiți de toată tevatura asta, terminată (e un fel de a spune, terminată…) nu doar cu niște cauciucuri tăiate (o fi constatat doamna Faraon că doamna Matracucă nu avea cauciucuri de iarnă și-a ajutat-o, cu câteva tăieturi de șiș, să scape de cauciucurile uzate, de vară), ci și cu o romantică ceartă, în doi (Faraon și Faraoană), în piramida conjugală, unde domnul Faraon a fost târât de doamna Faraoană cam peste capul doamnei Matracuce. Nu avem informații că în piramidă s-ar fi găsit urme de fum de lumânare după această romanță-n doi, dar au fost identificate, câteva luni mai târziu, urme de acțiune de divorț, la Judecătoria Arad, urme lăsate de doamna Faraon.

  Pentru toate astea, noi am acordat acestei treimi Diploma „pălitura, căzătura și târâtura”. Și, ca să nu se creadă că este o Diplomă in rem, precizăm că se acordă următorilor: Ela (pălitura), Laura (căzătura) și Ghiță (târâtură ce ești, mă!).

  Motivația juriului: Faraoana a bătut-o pe Iubi și a plecat cu Zmeul – un episod superb al unei infidelități deloc pocăite

  ela-laura-si-ghita

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.