Moment de reculegere la IPJ Arad în memoria colegilor căzuți la datorie

  de Special Arad | 23 July 2017, 5:58 PM | Știri Arad

  0

  Astăzi, 23 iulie, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, împreună cu comanda inspectoratului, au ținut un moment de reculegere în amintirea colegilor căzuți la datorie.

  Polițiștii arădeni din cadrul IPJ au ieșit în fața unității astăzi dimineață, la ora 11:00, pentru a comemora în liniște, timp de un minut, colegii din țară care au murit în misiune.

  Acțiunea s-a petrecut în același timp la toate Inspectoratele de poliție din țară.

  Reamintim că un polițist din Suceava a fost ucis pe 20 iulie cu 40 de lovituri de cuțit de către un individ care vroia doar „să omoare un polițist”. Victima era Sorin Vezeteu, de 38 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava. Agresorul a venit spre el şi l-a înjunghiat din spate în jurul gâtului. Omul legii a căzut, apoi agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, care i-au fost fatale agentului.

  Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii minori. El a fost decorat post-mortem de către președintele Iohannis cu distincția „Ordinul Național pentru Merit”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.