Modernizarea drumului Mâsca – Măderat – Arăneag a primit autorizația de construcție

  de Special Arad | 13 octombrie 2021, 5:33 PM | Știri Arad

  0

  Google Maps

  Comunicat. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat astăzi autorizația de construcție privind modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag. Valoarea lucrării este de 28.212.234 lei (33.572.558 lei, TVA inclusă), lungimea modernizată va fi de 11,6 km, iar durata estimată este de 36 de luni.

  „Continuăm proiectul strategic de modernizare a drumurilor județene, iar obiectivul nostru este ca până în anul 2024 să finalizăm peste 750 de kilometri de drum. Am depus acest proiect, al modernizării drumului Mâsca-Măderat-Arăneag, pe programul «Anghel Saligny», pentru a obține finanțare guvernamentală”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Modernizarea drumului include două poduri, 42 de podețe transversale, 76 podețe laterale, 244 accese la proprietăți, stâlpi reflectorizanți, rigole carosabile, borduri în interiorul localităților și amenajarea șanțurilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.