Damian Isac: „Ar trebui să marcăm primii cu Dinamo! Nu doar un gol, mai multe…”

  de Lucian Dănilă | 2 October 2021, 1:15 PM | Sport

  0

  Isac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei UTA în meciul cu CFR Cluj. Intrat la pauză în locul lui David Miculescu, jucătorul care a fost convocat recent la naționala Under 21 a avut două șuturi foarte periculoase la poarta lui Bălgrădean și a dat consistență jocului la centrul terenului.

  Acum are în față partida cu Dinamo, joc în care, atât el cât și colegii săi au un singur gând: victoria.

  „Nu am fost eu neapărat cel mai periculos cu CFR, toți am fost periculoși, am dominat campioana aproape pe tot parcursul meciului. Important e să rămânem cu capul sus, pentru că am jucat bine, doar că, din păcate, nu am luat niciun punct.

  Dinamo e o echipă bună în ciuda aparențelor. Chiar dacă au mulți tineri, noi trebuie să fim concentrați, să ne facem jocul, să punem în practică ceea ce am făcut la antrenament, iar la final să luăm cele trei puncte. Am mai întâlnit câțiva jucători de-ai lor la juniori. Sunt buni, sunt talentați. Toate meciurile sunt grele, dar mergem acolo la victorie. Ar trebui să marcăm primii, e important să înscriem, nu doar un gol, ci mai multe. Până la urmă, e important să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul”, a spus Isac, cel care după meci va rămâne la București, împreună cu Miculescu, de unde vor pleca ambii în cantonamentul de la Marbella pentru jocurile cu Suedia U21 și Mexic U21.

  Referitor la poziția pe care o preferă în teren, Isac spune: „Cel mai bun randament dau ca mijlocaș central, dar Mister decide poziția mea din teren. Important e să joc bine, să îmi fac jocul și să îmi ajut echipa, să aduc un plus”.

  Convocat, așa cum am scris și mai sus, la lotul național Under 21, Damian Isac a fost felicitat de familie și de colegi, dar este concentrat pentru partida cu Dinamo: „Prima data mă gândesc la meciul cu Dinamo, dar sunt foarte bucuros că am primit această convocare și de luni încolo mă voi gândi la culorile tricolore. Sunt foarte bucuros, abia aştept să ajung acolo şi să îmi fac treaba. Am primit felicitări, cele mai multe din partea familiei. Eu şi David putem fi decisivi pentru România, sperăm să jucăm cât mai bine”, încheie Isac.

  Partida Dinamo – UTA începe la ora 16.30 și va fi televizată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.