Bărbat de 36 de ani, înjunghiat mortal de iubita sa după o ceartă. Copiii acestora au asistat la scandal

  de - | 20 noiembrie 2022, 10:20 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Un scandal de cuplu s-a încheiat tragic, sâmbătă seara. Un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat mortal de concubina sa, cu opt ani mai în vârstă. Incidentul s-a produs în Maramureș, informează stirileprotv.ro. Cunoscuții spun că cei doi se luau des la ceartă din cauza geloziei, mai ales după ce consumau alcool. În camera alăturată era fiica celor doi, minoră, dar și o tânără abia trecută de majorat, fiica femeii dintr-o altă relație. Au cerut ajutor la numărul unic de urgență, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

  În ultima perioadă, cei doi se certau aproape zilnic, însă nimeni nu se aștepta la acest deznodământ. Sâmbătă seară se pare că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, s-a iscat o ceartă aprinsă care a degenerat, iar femeia l-a înjunghiat pe concubinul sau în piept cu un cuțit de bucătărie.

  Cele două fiice, una de 18 ani din prima căsnicie a femeii și cea mică de 13 ani, erau în camera alăturată și au auzit totul.

  Au sunat la 112 după ajutor, însă bărbatul s-a stins la scurt timp, chiar sub ochii lor. Femeia a fost dusă la audieri, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

  Sursa: stirileprotv.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.