sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Moartea suspectă a unei fetițe de doi ani. Părinții susțin că s-a înecat cu un obiect, însă medicii n-au găsit nimic

  de Special Arad | 9 iulie 2021, 8:03 AM | Naţional

  0

  O fetiţă de doi ani din localitatea Iveşti a fost găsită, joi, în stop cardiac la domiciliu de către personalul medical şi, în pofida manevrelor de resuscitare, a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Seviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

  Conform Digi24, incidentul a fost anunţat la 112 de părinţii fetiței, care ar fi precizat că aceasta s-ar fi înecat cu ceva. Personalul medical sosit la faţa locului a făcut manevre de resuscitare zeci de minute, dar nu au mai putut face nimic.

  De asemenea, salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism.

  O fetiţă de doi ani a fost preluată de un echipaj de al nostru de la Ambulanţă. A fost găsită în stop cardiac, deşi iniţial părinţii ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin, nici de către personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat Mihai Polinschi.

  Necropsia va fi cea care va elucida cauza morţii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.