luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Moartea din Carpați” se întâlnește cu elevii de la „Peda”. În martie, Tolea Ciumac și Florin Lambagiu luptă la Polivalentă!

  de Dan Lazăr | 30 ianuarie 2020, 7:00 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Cătălin Moroșanu, cunoscutul luptător K1, este joi în Arad. Pe agenda vizitei sale în orașul nostru se află și întâlnirea cu elevii Colegiului Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal”. Aceasta este programată să se desfășoare începând cu ora 13.00, în sala de sport a colegilui arădean, situată pe Bulevardul Dragalina, nr. 5-7.

  L-a învins la Arad pe Mighty Mo

  Cătălin Moroșan (n. 30 iunie 1984, la Cotnari, în județul Iași), cunoscut sub numele de „Moartea din Carpați”, este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea, fost jucător de rugby. Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția K1 România, luptând împotriva lui Ștefan Leko.

  Moroșanu a luptat la Arad în anul 2009, obținând o victorie în fața americanului Mighty Mo.

  Gală la Polivalentă, în 5 martie

  afis gala

  Dynamite Fighting Show 7 – Arad – David vs Goliat 2 este evenimentul pe care îl promovează „Moartea din Carpați”. În cadrul acestuia, meciul vedetă va fi între Florin Lambagiu și Tolea Ciumac, de data aceasta cei doi luptându-se după reguli de MMA.

  Eduard „The Blitz” Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda.

  Publicul va avea ocazia să îl vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu.

  Alți sportivi precum „Bestia Moldovei” Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de pe 5 martie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.