Moartea care a paralizat Aradul va fi învinsă. Familia Anei-Maria Jurj donează „viața” acesteia

  de Special Arad | 26 octombrie 2016, 10:18 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După patru zile de la tragicul accident de circulație produs în zona Săvârșinului, Ana-Maria a pierdut lupta cu viața în Spitalul Județean Timișoara. O întreagă comunitate, de fapt întreg Aradul, a fost șocată ieri, mesajele de părere de rău și de îmbărbătare a familie curgând fără întrerupere. Sute, mii de arădeni au comentat pe rețelele de socializare această moarte prematură și nedreaptă.

  În aceste condiții, decizia de ultimă oră a familiei – cum susțin colegii de la criticarad.ro – este una care parcă se dorește a o menține pe Ana Maria pe Pământ. Părinții îndoliați au luat o hotărâre de-a dreptul emoționantă pentru mulți dintre noi, dar absolut normală într-o societate în care oamenii ar trebui să se iubească unii pe alții: organele interne ale unicului lor copil vor fi donate pentru a salva alte vieți – a căror unică șansă este transplantul. Decizia familiei adolesecentei, plecată atât de timpuriu dintre pământeni, este una menită să învingă moartea și nu numai atât. Să o transfome în mai multe vieți.

  Citește și Ana-Maria a murit azi dimineață! „Dintr-o joacă ai renunţat la tot ce ţi-a fost mai drag : VIAŢA”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.