Ana-Maria a murit azi dimineață! „Dintr-o joacă ai renunţat la tot ce ţi-a fost mai drag : VIAŢA”

  de Mihai Todoca | 25 octombrie 2016, 12:32 PM | Săvârşin | Știri Arad

  1

  Trei eleve din satele Julița, Slatina de Mureș și Vărădia de Mureș, eleve la Liceul Tehnologic Săvârșin, au fost rănite grav, vineri, după ce au fost acroșate de un autoturism în localitate.

  Două dintre fete au scăpat însă cea de a treia, în vârstă de 16 ani, Ana-Maria Jurj, după ce a intrat în comă de gradul IV a pierdut lupta cu viața.

  „La volan se afla un bărbat de 48 de ani din Constanța, iar căruciorul pe care cele trei fete stăteau în picioare circula pe marginea drumului când a fost acroșat. Minorele au fost accidentate, una fiind preluată de la fața locului de un elicopter SMURD”, declarase, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Lorena Radu.

  Ana-Maria, o fată zâmbitoare, o fată plină de viață, o fată care îți zâmbea și cu ochii a plecat dintre noi. A plecat din cauza unei clipe, uneia de neatenție, de prea multă siguranță. O clipă doar și lumea e mai săracă cu un zâmbet.

  Dintr-o joacă ai renunţat la tot ce ţi-a fost mai drag : VIAŢA !

  14650674_1653767128267968_23601817928714819_n

  Asta i-a scris pe pagina fetei o prietenă. Pentru Ana- Maria Jurj viața s-a terminat, dintr-o joacă. A făcut ceea ce știa ea, s-a jucat doar iar pentru asta a plătit cu viața. În 8 octombrie, Ana-Maria și actualizat fotografia de copertă, aceasta o înfățișa pe ea și o prietenă cu spatele mergând pe o cale ferată.

  Acum Ana-Maria nu mai este printre noi, familia îndurerată rămânând doar cu amintirea ei. Toate astea din inconștiența unui om. Un singur moment de prea multă siguranță iar viața acesteia i-a fost retezată.

  Dream out loud

  13450197_1605359556442059_8762791013072132732_n

  Acum poți „visa în gălăgie” Ana-Maria, dar nu cred că așa ți-ai dorit.

  Mesajele de condoleanțe nu se opresc pe pagina de facebook a celei care le-a fost colegă, prietenă, rudă:

  „Dacă vrei să dobândești puterea de a suporta viața, fii gata să accepți moartea.” — Sigmund Freud
  Astea au fost cuvintele tale. :( Dintr-o joacă ai pierdut lupta cu viața .
  Dormi în pace suflet frumos. Acum ești un îngeraș ,lin să-ți fie drumul spre fericire ?
  Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească în pace, suflet drag!??”

  „Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet frumos ,ai plecat dintre noi prea repede lasand in inimile noastre un gol ?? de acolo dintre ingeri sa iti pazesti parinti si toate persoanele dragi ! ?????”

  „Ana ai fost o fata extraordinara si frumoasa . Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag …..

  „Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Pe Scumpa noastra verisoara….Nu te vom uita niciodata………”

  „Inca nu-mi vine să cred că te-ai dus între îngeri… ??? Dumnezeu să te odihnească..!”

  „Condoleanțe ???dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească in pace. Acum vei fi doar un înger printre noii?? Ana-Maria Jurj ”

  „Înger frumos ! Ne-ai părăsit cum nici nu ne așteptam, o să ne lipsești enormAna-Maria Jurj . ?

  Comentariile la postări sunt, și ele, încărcate de aceeași durere…

   

  Citește și Moartea care a paralizat Aradul va fi învinsă. Familia Anei-Maria Jurj donează „viața” acesteia

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Condoleante familiei si Dumnezeu sa fie alaturi de sufletul ei asa de tanar. Cu toate ca nu o cunosc pe Ana Maria ma doare inima pentru ea si familia ei. Este asa de trist sa vezi copii asa de tineri care sunt luati din lumea asta. Dar se spune ca Dumnezeu ii ia pe cei buni de care are nevoie….

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.