duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Moarte suspectă! Președintele Lukoil a căzut de la fereastra spitalului în care era internat

  de Special Arad | 1 septembrie 2022, 11:28 AM | Internaţional

  0

  Președintele consiliului de administrație al companiei ruse Lukoil, al doilea mare producător de petrol din țară, a murit joi după ce a căzut de la fereastra unui spital din Moscova, transmite publicația financiară rusă RBC.

  Ravil Maganov era tratat într-o aripă a spitalului, la etajul șase. Potrivit versiunii preliminare a autorităților, moartea a fost cauzată de rănile suferite în urma impactului cu solul.

  Spitalul în care era tratat președintele Lukoil era subordonat Administrației Prezidențiale din Rusia, potrivit RBC.

  Conform G4Media, incidentul a avut loc în jurul orei 7:30 dimineața. O tentativă de sinucidere este luată în considerare de autorități, iar la fața locului lucrează ofițeri de poliție și investigatori.

  În Federația Rusă s-au înregistrat în ultimul deceniu mai multe decese suspecte ale unor membri ai elitei economice și politice în urma căderii de la fereastra unor imobile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.