sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini de la cititori: Mizeria din jurul Pieței Obor

  de Ioana Costaș | 2 septembrie 2023, 12:36 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  Mizerie în preajma Pieței Obor: de la PET-uri de bere, pungi, legume, lubeniță la cartoane, haine, pahare de plastic, bucăți de polistiren și lăzi de plastic, toate aceste gunoaie stau pe străzile din jurul piețe.

  Asta a surprins o cititoare a site-ul Special Arad, iar imaginile le-a trimis pe adresa redacției. Tânăra ne-a explicat că a mers în Piața Obor pentru câteva cumpărături, însă ce a găsit prin preajmă a șocat-o: mizerie peste tot! Gunoaiele par a fi acolo de ceva timp, semn că zona nu a prea fost curățată în ultimele zile.

  Aradul are tot mai puține piețe în aer liber. Oborul a rămas – încă – „în picioare” și am fi fost tentați să credem că din acest motiv piața și împrejurimile ei ar fi trebuit să fie curate, îngrijite. Se vede treaba că nu așa stau lucrurile. Cine este de vină? Evident, cei care încă aruncă gunoaiele pe unde apucă.

  În fapt, aceasta nu este singura zonă a Aradului în care gunoaiele sunt aruncate și stau pe trotuare sau pe marginea drumului, semn că ne așteaptă un drum foarte lung până la civilizație.

   

  Citește și: Polițiștii locali au dat amenzi pentru gunoaiele adunate în mai multe gospodării din municipiu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este aceeași imagine dezolanta a mizeriei intregului oraș.
   Poliția Locală păzește accesul la întrarea în Marem.
   Nu este interesată de a pedepsi pe ce ce lasă mașinile pe spațiul verde, rup pomii, își golesc gunoaiele din mașini la plecare, scrumiere.
   Asta e România.
   Astea sunt autoritățile noastre pe care le susținem din taxe și impozite.
   Ne plângem singuri de milă, dar este dureros că nu avem nici o speranță pe viitor….
   Pe strada Griviței s-au făcut recent lucrări….o mare bătaie de joc,toate pe banii noștri
   Locuim în zona A, așa plătim impozite.
   Noi nu avem o bucată de trotuar unde sa nu-ți rupi picioarele.
   Pe cine interesează?
   Toate străzile au fost reparate ,Doja, Oituz, Clujului, Ciorogariu, au trotuare, borduri, întrări în curți, pe Griviței nu sa făcut nimic.
   De ce?
   Credeți că noi nu am plătit impozitele?
   Haideți d-le.Bibart sa vedeți….
   Sau poate dl.Bilcea?
   Cine e interesat?
   Greu de spus……

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Să facem un MALL și pe piata Obor ! Ar fi necesar pentru cei din Faleza Sud .Țăranii cu produse să meargă în Târg la Pancota, La Cris și la Santana.Noi orășenii vrem la Mall și la Hipermarket.Sa fim occidentali europenii.Noi de asta am luptat în 1989 in decembrie 16-22.Sa avem produse din occident,nu de la țărănoii români din zona,din satele de lângă Arad.Noi am luptat pentru Lidl,Kaufland,Penny,Profi,Carrefour,Cora,etc.La Arad încă nu a ajuns inca Auchan și Mega Image.Sa vedeți ce produse au aia.Da-i încolo producătorii români și faceți piețe de promenadă in cinstea lui MS Mihai I la catedrala,și piețe și statui tuturor înaintașilor dar sa nu mai cumpărați de la țărani,ci doar de la hipermarketuri multinaționale !

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.