joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Miza pe Roger! Wagner e istorie, iar conducerea insistă pentru prelungirea înțelegerii cu brazilianul

  de Lucian Dănilă | 30 noiembrie 2021, 8:23 PM | Sport

  0

  Roger Junior este jucătorul despre care se vorbește cel mai mult în aceste zile în cadrul clubului UTA. Contractul brazilianului venit în ianuarie de la Riga, din Letonia, expiră la vară, iar unele cluburi s-au interesat deja de un eventual transfer al său.

  Coincidență sau nu, prestațiile lui Roger au scăzut în valoare imediat după ce s-a anunțat că Dan Petrescu îl dorește la CFR Cluj. UTA nu vrea să-l piardă gratis și de aceea imediat după interesul manifestat verbal de cei de la CFR au demarat negocierile pentru reînnoirea contractului.

  Din informațiile noastre, clubul și jucătorul s-au înțeles în ceea ce privește salariul stagional al lui Roger, dar negocierile sunt blocate deocamdată la detaliile privind bonusul, sau mai bine zis, acea „primă de instalare”. Nu s-a ajuns la un acord nici asupra sumei și nici asupra datei la care aceasta trebuie virată.

  Totuși, Roger spune că i-ar plăcea să rămână la UTA. „Totul e posibil. Dacă conducerea clubului a discutat ceva despre contractul meu a făcut-o cu impresarul meu. Până acum eu sunt concentrat doar pe meciuri, pentru că aici trebuie să fim mai buni. Dar, dacă voi mai rămâne aici pentru încă un sezon aș fi fericit, pentru că îmi place orașul și suporterii mă respectă. E fantastic, mă simt bine aici”, a spus el în cadrul emisiunii „Glasul tribunei” moderată de Giuliano Junc pe TV Arad.

  Tot în cadrul aceleași emisiuni, Roger a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care a fost înlocuit la meciul cu FC Argeș, atunci când s-a arătat foarte supărat pe decizia luată de antrenorul Gyuszi Balint. „Îmi doream mult să rămân pe teren, să marchez sau să-mi pun calitățile în slujba echipei. Nu reușisem până atunci și speram mai am ocazia. Dar nu sunt supărat pe antrenor, el ia deciziile cele mai bune pentru echipă. Accept tot ceea ce decide el. În schimb mie îmi lipsește mult gustul golului, acea senzație frumoasă când sărbătorești alături de suporteri”, a declarat Roger.

  wagner

  Wagner este istorie pentru UTA

  A venit în luna octombrie și deja este o amintire pentru UTA. Tomas Wagner a debutat pentru UTA la data de 25 octombrie în acel meci cu Academica Clinceni, meci care a însemnat și ultima victorie obținută de UTA. A mai jucat cu Chindia și cu Mioveni, dar în ambele jocuri a făcut figurație fiind notat cu 4 la rubrica „Notele Bătrânei Doamne” din Special Arad. La ultima întrerupere a campionatului generată de jocurile echipelor naționale, Wagner a acuzat dureri și a fost diagnosticat cu pubalgie. S-a întors în Cehia pentru a se trata, dar între timp conducerea clubului și jucătorul au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

  Wagner avea contract cu UTA până în vară dar exista o clauză prin care UTA putea rezilia unilateral contractul său la data de 10 ianuarie în cazul în care randamentul acestuia nu era unul satisfăcător.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.