joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mitică Dragomir s-a bătut cu Moroșanu, în plină stradă, în București. Poliția s-a sesizat din oficiu

  de - | 9 noiembrie 2022, 8:42 AM | Naţional

  0

  captură video

  Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat, marți seara, într-un conflict violent cu protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, cu care mai avusese o altercație fizică și în urmă cu doi ani, relatează GSP.ro.

  Protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” susține că a fost victima unei agresiuni din partea lui Mitică Dragomir și a bodyguard-ului acestuia. Polițiștii secției 1 din Capitală s-au autosesizat după scandalul uriaș din fața sediului postului de televiziune B1 TV, unde „Corleone” participase la o emisiune. Au apărut și primele reacții, din partea ambelor tabere, scrie Gândul.

  Scenariul conflictului s-a asemănat aproape în totalitate cu cel din septembrie 2020.

  Iată ce informează Poliția Sectorului 1 din Capitală despre incidentul de marți seara: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

  Vezi VIDEO cu incidentul AICI.

  Dragomir a declarat despre incident următoarele, la o emisiune de la Realitatea PLUS: „Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112?”.

  „Cred că victima sunt eu. Eu l-am criticat pe acest Mitică Dragomir pentru cât a furat. El și-a adus șoferul să mă bată. Eu doar l-am criticat, el a sărit mereu la bătaie. Diferența între Dumitru Corană și Mitică Dragomir este mare. El nu avea comportamentul acestui personaj sinistru din politică. Când a ieșit el de la postul TV B1 i-am adus doar critici, iar el și șoferul au sărit să mă lovească. Ăsta cred că a fost ordinul lui Mitică Dragomir”, a declarat Marian Moroșanu „Ceaușescu”, în aceeași emisiune.

  Surse: GSP, Gândul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.