Miss Univers 2017 este reprezentanta Africii de Sud | Video

  de - | 28 noiembrie 2017, 2:21 PM | Beauties | Monden

  0

  Reprezentanta Africii de Sud a fost încoronată drept Miss Univers 2017. Demi-Leigh Nel-Peters este fotomodel și a povestit publicului cum a fost amenințată cu arma după ce a câștigat titlul de Cea mai frumoasă femeie din Africa de Sud, scrie Vocea.biz.

  Demi-Leigh Nel-Peters a câștigat titlul de Miss Univers 2017. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost model iar acum este antrenoare de tehnici de autoapărare. Nel-Peters recent și-a luat și diploma în management al afacerilor de la Universitatea North-West.

  Într-un interviu înregistrat înainte de ceremonia pentru decernarea premiului, tânăra a povestit că a început să se antreneze în tehnici de autoapărare după ce a fost amenințată cu pistolul. Ca Miss Univers ea va susține o platformă pentru a învăța femeile să se apere în astfel de situații.

  Întrebată despre cea mai mare provocare la adresa femeilor de carieră, noua Miss Universe a spus că discrepanțele salariale reprezintă una dintre cele mai mari probleme.

  Locul doi a fost ocupat de Miss Columbia iar pe locul trei a fost aleasă reprezentanta din Jamaica.

  Finala Miss Univers a avut loc duminică seara în Las Vegas.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.