Misiune specială pentru pompierii din Arad. Aceștia au intervenit pe Calea Aurel Vlaicu pentru a salva o barză

  de Special Arad | 30 mai 2019, 12:01 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  Pompierii Detașamentului din Arad au avut azi o misiune mai specială. Mai excat, aceștia au intervenit pentru a salva o barză care s-a agățat de un stâlp de iluminat de pe Calea Aurel Vlaicu (în curtea interioară de la Armonia Center Arad). Pentru salvarea păsării s-a deplasat o autospecială pentru intervenție la înălțimi S42, împreună cu trei subofițeri.

  Pasărea a fost salvată și dusă la sediul sediul Detașamentului Arad, de unde va fi preluată de către un veterinar de la un ONG.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.