Polițiștii arădeni, instruiți cum să procedeze în cazul violenței în familie și violenței împotriva femeilor

  de Special Arad | 6 April 2022, 9:55 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 5 aprilie, 50 de polițiștii arădeni din mediul urban și rural au participat la o activitate de pregătire profesională pe linia violenței domestice, care s-a desfășurat la o sală de conferințe din municipiul Arad.

  Activitatea s-a desfăfurat în cadrul Proiectul „Sprijin pentru implementarea Convenției de la Istanbul în România”, implementat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, finanțat prin Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul programului „Justiție”, gestionat de către Ministerul  Justiției, în calitate de Operator de Program.

  Obiectivul proiectului este sprijinirea autoritățile române în adoptarea unei abordări coordonate pentru abordarea provocărilor reprezentate de punerea în aplicare a Convenției de la Istanbul, vizând reducerea violenței în familie și a violenței împotriva femeilor prin facilitarea schimbului de bune practici cu instituții norvegiene relevante, cu experiență în domeniul violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.