marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Până la data de 29 iunie vin zece jucători”! Mai sunt trei zile…

  de Lucian Dănilă | 26 iunie 2023, 12:33 PM | Recomandările editorilor | Sport

  3

  Fanii arădeni așteaptă zi de zi noutăți din cadrul lotului echipei UTA, asta după ce conducerea clubului în colaborare cu antrenorul Mircea Rednic a decis să renunțe în această vară la un număr foarte mare de jucători, 15, în timp ce la capitolul achiziții, numărul acestora este mai mic decât degetele de la o singură mână…

  Au semnat până acum italo-ghanezul Cooper, muntenegreanul Roganovic, moldoveanul Carp și românul Dumitrașcu. Pe surse, se pare că Rednic l-a convins pe un atacant olandez care a evoluat în Belgia să semneze cu Bătrâna Doamnă, iar la fundași ar urma să ajungă un jucător din Mauritania, coleg de echipă națională cu Aly Abeid.

  De asemenea, tot Mircea Rednic încearcă să obțină împrumutul a patru fotbaliști din campionatul belgian, un campionat pe care antrenorul echipei arădene îl cunoaște foarte bine după ce a antrenat echipe precum Standard Liege sau Mouscron.

  Într-o intervenție la Radio Timișoara, Mircea Rednic a declarat: „Până la primul meci care e în data de 29, cred că vor fi 10 jucători care vor veni și vor semna și ne oprim. E o perioadă de început, multe echipe își vor relua de luni antrenamentele. La rândul lor își vor face loturile și mai mult ca sigur vom avea posibilitatea să luăm jucători foarte buni, chiar și sub formă de împrumut, am acceptul conducerii pentru asta. Se va mări și bugetul la jucătorii care chiar merită. Eu nu mă grăbesc, mai mult ca sigur o să îmi fac o echipă ok pentru începutul de campionat. Nu uitați că perioada de transfer se încheie pe 31 august. Știu că toată lumea e nerăbdătoare, comentează, dar e responsabilitatea mea și mi-o asum“.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred ca se referă în total 10 jucători cu cei 4 veniți deja, deci încă 6 vor veni sa fie 10.
   Restul se așteaptă finalul perioadei de transferuri când vor rămâne jucători fără echipe atunci nici pretențiile lor salariale nu vor fi la fel de ridicate ca la începutul perioade de transferuri.

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.