sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Nu am fost periculoși deloc, nu puteam spera mai mult”

  de Lucian Dănilă | 30 martie 2024, 8:50 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic s-a arătat supărat după evoluția elevilor săi pe Cluj Arena, deși UTA a obținut un punct în partida cu Universitatea Cluj. Antrenorul Bătrânei Doamne a comentat atât jocul cât și decizia Comisiei de Disciplină a FRF care a decis ca UTA și Dinamo să joace patru jocuri fără spectatori pe teren propriu.

  „Sunt supărat pentru că am jucat cu teamă. Nouă ne-a fost teamă, dar și lor. Au jucat fără niciun atacant, e clar că au așteptat și s-au bazat pe jocul lui Nistor. E a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm.

  Ne-au lipsit trei titulari și la noi se cunoaște. E un punct. Am trecut pe locul doi. Urmează două meciuri acasă și sper să le jucăm cu suporteri. Sper să ne concentrăm. Mi-aș fi dorit mai mult. Nu am fost periculoși deloc. În afara șutului lui Morar nu am avut nimic. Nici nu puteai să speri la mai mult”, a declarat Mircea Rednic.

  Antrenorul echipei UTA a revenit și la subiectul legat de decizia luată de Comisia de Disciplină. Antrenorul este de părere că UTA Arad ar fi trebuit să primească doar o amendă, iar Dinamo să fie sancționată cu cel mult un meci fără spectatori.

  „Eu cred că o amendă, pentru noi, e suficientă. Și la Dinamo, ar trebui o etapă de suspendare. Suntem așa de drastici, dar vrem să vină lumea la stadion. Nu e normal.

  Cei care greșesc trebuie opriți și amendați. Din cauza a cinci inși nu pot două cluburi de tradiție să nu joace cu spectatori. Sper că cei vor judeca se gândesc la binele fotbalului!”, a încheiat Mircea Rednic.

  Universitatea Cluj și UTA au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din această seară de pe Cluj Arena.

  clasament po 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.