sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic înainte de Craiova: „Întâlnim o echipă… nu știu dacă bună”

  de Lucian Dănilă | 18 august 2023, 5:19 PM | Sport

  0

  UTA joacă în această seară de la ora 21.30 pe terenul formației Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 6-a din SuperLiga. Mircea Rednic a deplasat 20 de jucători în Bănie, printre ei fiind și Frederik Holst și Marko Stolnik, fotbaliști din Danemarca, respectiv Croația, care nu au debutat încă în tricoul Bătrânei Doamne.

  Ultimul sosit, austriacul care a jucat în Cipru, Alexandar Vucenovic, nu a făcut deplasarea, deși Rednic spune că dacă jocul s-ar fi disputat duminică sau luni intra în calcule.

  În ceea ce privește adversara din această seară, Rednic a comentat: „Meciul cu Craiova este foarte important. Întâlnim o echipă…nu știu dacă bună, căci pentru moment au multe probleme și mi se par lucruri normale din moment ce au schimbat antrenorul. Au jucători cu calitate și individual pot să facă diferența. De la mijloc în sus sunt jucători care în ultimele meciuri au decis soarta punctelor. În față sunt Mitriță, Ivan, Baiaram și Markovic, plus jucătorul nou (n.a. Kurtic), care nu știu dacă va juca sau nu. Au jucători buni plus că sunt mult mai omogeni decât noi. I-am analizat, au câștigat acasă greu cu cei de la Sibiu, apoi și-au revenit după ce Iașiul a rămas în zece oameni. Până atunci, echipa care a jucat și și-a creat ocazii a fost Poli Iași”.

  Antrenorul echipei arădene crede că un aport important va avea și publicul: „Am fost și eu antrenor acolo, știu ce înseamnă când joacă acasă. Vor fi împinși de la spate de public și au jucători buni, care pot face diferența. Dar noi suntem pregătiți, chiar îmi place de felul cum s-au antrenat jucătorii în aceste zece zile pe care le-am avut la dispoziție. Nu am niciun accidentat și ăsta e un lucru foarte bun. Perioada asta a fost foarte utilă pentru jucătorii veniți mai repede sau mai târziu, care aveau nevoie de un antrenament mai intens și de cele două jocuri. Cu toate că mi-aș fi dorit mai multe meciuri, așa a fost situația, am fost programați vineri și nu am mai putut juca cu CFR-ul. De fapt, din cinci etape în patru am jucat vineri și nu ne avantajează deloc. Poate aveam șanse să-l facem și pe noul atacant (n.a. Aleksandar Vucenovic) dacă am fi jucat sâmbătă sau duminică, dar trebuie să ne descurcăm în orice condiții”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.