joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Lucescu a semnat cu Zenit! S-a întâmplat pe un iaht

  de Special Arad | 24 mai 2016, 12:35 PM | Sport

  0

  Mircea Lucescu a semnat în cele din urmă contractul cu Zenit St. Petersburg luni noapte, pe iahtul unuia dintre șefii formației din Rusia.

  Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Mircea Lucescu, a oferit toate detaliile contractului în urmă cu câteva minute.

  „Nea Mircea a semnat un contract pe 3 ani cu Zenit, iar împreună cu dânsul vor veni şi antrenorul secund Alexandru Spiridon şi maseurul Victor Hexan, care i-au fost alături şi la Şahtior. Au fost şi alte oferte pentru Mircea Lucescu, dar dânsul a ales-o pe aceasta, care este cea mai bună.

  Totul a decurs cât se poate de normal, fără vreun moment în care lucrurile să devieze. Noi am mai purtat discuţii cu cei de la Zenit şi înainte, dar totul a devenit clar abia după disputarea finalei Cupei Ucrainei, câştigată de Şahtior, 2-0, cu Zorya. Obiectivul principal este să fie în primele 10 echipe în Europa. Pe 3 iunie va fi prezentarea oficială a lui nea Mircea la Zenit. Până atunci se duce în vacanță”, a declarat Arcadie Zaporojanu la Digi.

  Presa din Rusia anunță că Lucescu va primi 5 milioane de euro anual și spune că românul își dorește un buget de 80 de milioane de euro, la care oficialii echipei ar fi răspuns pozitiv.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.