Minune în Colonie! Se asfaltează străzile din Aradul Nou (GALERIE)

  Protestul locuitorilor din zona Colonie Aradul Nou se pare că nu a fost degeaba. După ani de zile de praf, noroaie și condiții de ultim cătun, Colonia se asfaltează! Cei mai norocoși sunt cei care locuiesc pe strada Câmpia Turzii.

  Acolo s-au turnat deja 910 metri liniari de asfalt. „Am început pe strada Câmpia Turzii, dar se pregătesc și străzile Coloniștilor și Economiștilor. Până acum am asfaltat 910 metri”, spune inginerul care se ocupă de bunul mers al lucrării. Întrebat de unde vin banii, de la Guvern sau de la Primărie, aceeași persoană a spus că „avem contract cu Primăria”.

  Zilele trecute ne-a scris pe pagina de facebook a site-ului Special Arad și unul dintre personajele importante ale protestului, avocatul Valentin Buptea. „Se pare că articolul publicat în câteva ziare locale, inclusiv în ziarul vostru, despre nemulțumirea și intenția coloniștilor din Aradul Nou de a ieși în stradă și de a bloca Calea Timișorii, a pus sistemul putred în mișcare. Azi au tras cu lama pe strada Constituției, iar pe alocuri au aruncat piatră. Bineînțeles că asta nu rezolvă problema, dar eu sper că e un început. Fragil. Celelalte străzi ma duc cu gândul la Evul Mediu. Sau mai degrabă la Vestul Sălbatic văzut în filme, cu drumuri pline de noroi, practic inexistente, pe unde își duceau traiul coloniștii americani”, a scris Valentin Buptea, și a revenit după câteva zile cu un text scurt: „Minune!!! Se asfaltează strada Câmpia Turzii !!! :)))”.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.