sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Minor de 13 ani bănuit de „tunuri” de 50000 de euro a fost prins în flagrant noaptea trecută

  de Special Arad | 10 decembrie 2016, 9:03 AM | Recomandările editorilor | Topic special

  4

  Știri Arad. Cum e să dormi adânc și, la patru dimineața, să te trezească Poliția cu bătăi puternice în ușă? Vă spunem noi: e urât! Și susținem asta pentru că i s-a întâmplat unui coleg în noaptea de vineri spre sâmbătă. O patrulă de la Poliția Arad a observat, lângă o mașină parcată în fața casei proprietarului, doi tineri – unul în vârstă de 13 ani, celălalt de aproximativ 19 – care păreau destul de suspecți pe trotuar, mai ales că unul dintre becurile de interior din automobil era aprins. Oamenii legii și-au dat seama că tocmai au surprins o spargere în desfășurare, una dintre cele multe reclamate în ultima vreme de proprietari de mașini din Arad.

  Cei doi nu au pătruns doar în mașina din imagine ci și într-un automobil aflat lângă aceasta, aflat în proprietatea altui arădean de pe strada Ady Endre.

  Copilul de 13 ani este bănuit de polițiști că ar fi dat în ultima vreme adevărate „tunuri” în apartamente și autoturisme, suma prejudiciului reclamat de proprietari fiind de aproximativ 50.000 de euro. Cei doi autori au fost duși la poliție unde sunt audiați pentru mai multe furturi dar, din păcate, fiind vorba de un minor (acesta locuiește pe strada Tarafului), acesta va fi lăsat liber și, probabil, din această cauză, își va continua „activitățile” nocturne.

  UPDATE:

  Cei doi autori ai spargerilor au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. La Poliția Arad au fost înregistrate azi dimineață mai multe plângeri care reclamă furturi din autoturisme.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si eu am gasit masina sparta in data de 8 Dec a.c. la ora 7.30 pe strada Condurasilor Vis-a-vis de blocul 58. Nu am reclamat politiei pentru ca valoarea nu a fost asa mare decat geamul dreapta fata doua gegi si niste dulciuri dar luni o sa merg sa depun plangere daca tot ia prins.Ar fi bine daca politia ar lasa un nr. de tel unde sa reclamam aceste furturi.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.