joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Minivacanța de Rusalii în cifrele pompierilor arădeni: 174 de intervenții din care 13 au fost la incendii

  de Special Arad | 25 iunie 2024, 12:31 PM | Știri Arad

  0

  În perioada minivacanței prilejuite de Rusalii (21-24.06.2024), peste 130 de pompieri arădeni s-au aflat zilnic la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

  Astfel, pe parcursul celor 4 zile, la nivelul județului Arad, pompierii salvatori au acționat pentru gestionarea a 174 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea acestora au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 135 de solicitări.

  Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea a 13 incendii, precum și în alte 26 de misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: îndepărtarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase și deblocarea persoanelor.

  Pe această cale, dorim să mulțumim cetățenilor care au înțeles și au ținut cont de sfaturile noastre, astfel încât această minivacanță să nu fie umbrită de incendii de amploare sau de alte evenimente care să le pună viața în pericol.

  În continuare, salvatorii arădeni vor fi la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate.

  De asemenea, informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență găsiți și pe noua aplicație de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.