luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Vela anunță o nouă etapă de relaxare, din 15 iunie, cu „suprize plăcute” pentru populație

  de - | 7 iunie 2020, 9:15 AM | Coronavirus | Naţional

  0

  Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat sâmbătă, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Digi24, că urmează o nouă etapă de relaxare și va veni cu „multe surprize plăcute.

  „Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase. Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”, a explicat ministrul de Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.