Ministrul Transporturilor: „Toţi cetăţenii ucraineni circulă gratuit cu trenurile CFR”

  de - | 2 March 2022, 8:38 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook Sorin Grindeanu )

  Toţi cetăţenii ucraineni vor putea circula gratuit cu trenurile CFR pe o perioadă nedeterminată, având în vedere situaţia actuală, a transmis, marţi, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

  „Pentru a clarifica acţiunile ministerului şi ale companiilor aflate în coordonare aduc următoarele precizări: Toţi cetăţenii ucraineni circulă gratuit cu trenurile CFR (pe o perioadă nedeterminată, având în vedere situaţia din Ucraina); La nivelul Regionalelor de Căi Ferate Bucureşti Nord/Cluj/Galaţi/Iaşi persoanele refugiate din Ucraina primesc asistenţă de la autorităţi locale, ONG-uri”, a anunţat oficialul pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit ministrului, în acelaşi timp, au fost create puncte speciale de informare cu translator şi s-au amenajat săli de aşteptare unde cetăţenii ucraineni primesc apă şi hrană.

  De asemenea, garniturile CFR Călători au fost suplimentate cu vagoane pentru a asigura călătoriile gratuite pentru refugiaţii din Ucraina.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.