luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Transporturilor: „Toţi cetăţenii ucraineni circulă gratuit cu trenurile CFR”

  de - | 2 martie 2022, 8:38 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook Sorin Grindeanu )

  Toţi cetăţenii ucraineni vor putea circula gratuit cu trenurile CFR pe o perioadă nedeterminată, având în vedere situaţia actuală, a transmis, marţi, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

  „Pentru a clarifica acţiunile ministerului şi ale companiilor aflate în coordonare aduc următoarele precizări: Toţi cetăţenii ucraineni circulă gratuit cu trenurile CFR (pe o perioadă nedeterminată, având în vedere situaţia din Ucraina); La nivelul Regionalelor de Căi Ferate Bucureşti Nord/Cluj/Galaţi/Iaşi persoanele refugiate din Ucraina primesc asistenţă de la autorităţi locale, ONG-uri”, a anunţat oficialul pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit ministrului, în acelaşi timp, au fost create puncte speciale de informare cu translator şi s-au amenajat săli de aşteptare unde cetăţenii ucraineni primesc apă şi hrană.

  De asemenea, garniturile CFR Călători au fost suplimentate cu vagoane pentru a asigura călătoriile gratuite pentru refugiaţii din Ucraina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.