Ministrul Transporturilor preconizează că a treia descărcare de pe Autostrada Vestului la Timișoara va fi finalizată anul viitor

  de - | 10 September 2022, 12:17 PM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Constructorul i-a promis ministrului Transporturilor acum doua saptamani un ritm de realizare de cel putin 7% pe luna, iar mobilizarea pe santier este ceva mai buna decat a fost peste vara pe santierul celei de-a treia descarcari de pe Autostrada Vestului la Timisoara, informeaza opiniatimisoarei.ro.

  Zilele trecute, soseaua era la un grad de realizare de 15%.

  „Din raportul pe care mi-l da saptamanal Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, aici lucrurile au intrat in fagasul normal, astfel incat, anul viitor, sa putem sa avem aceasta lucrare. Nu este o lucrare grea, este o lucrare care necesita un ritm sustinut. Nu sunt multe lucrari de arta, sa traversam munti, sa avem poduri si podete foarte multe. De aceea, daca se va mentine ritmul din ultimele saptamani, exista aceasta doza de optimism.

  Au inceput practic in urma cu 2 luni si ceva, trei. Au depasit acea perioada, diverse probleme pe partea de descarcare arheologica. Daca initial aveau cativa zeci de mii de metri patrati pe care trebuiau sa faca acest lucru, urmare a discutiilor cu cei de la Muzeu sau Directia de Cultura s-a ajuns la peste 150.000. Asta a dus la un anumit delay. Nu vreau sa fiu inteles gresit, ca nu doresc sa se faca aceste descarcari si sa nu beneficiem de aceste lucruri care tin de istorie in zona noastra. Dar, asta e legea, s-a respectat”, a spus Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, cand a facut o vizita fulger pe santierul viitoarei descarcari de pe Autostrada Vestului.

  Citeste mai mult pe opiniatimisoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.