Ministrul Transporturilor, pe şantierul Centurii Timişoara-Sud: „Terminaţi această lucrare când trebuie şi vă ofer o sticlă de vin”

  de Special Arad | 28 November 2021, 9:23 AM | Regional

  0

  Sorin Grindeanu a făcut prima vizită de lucru de la prelua funcţiei de ministru al Transporturilor, pe şantierul centurii Timişoara-Sud.

  Noul ministru al Transporturilor s-a aflat sâmbătă la Timişoara, unde s-a întâlnit cu prefectul Ovidiu Drăgănescu, dar şi cu mai mulţi directori, printre care şi cu cei care conduc Aeroportul Timişoara, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri sau CFR.

  „Să ştiţi că o să vă vizitez foarte des. Din vară, lucrurile au mers mai bine ca mobilizare pe şantier. Dar nu destul. Să ştiţi că vin din două în două săptămâni şi nu vă mai anunţ. Mă ştiu colegii din Timişoara, nu vreau festivisme, vreau să văd lucruri care merg. Terminaţi această lucrare când trebuie şi eu sunt dator cu o sticlă de vin. Nu terminaţi, sunteţi dumneavoastră dator cu foarte mult. Vreau să ne mişcăm”, i-a spus Sorin Grindeanu managerului de proiect din partea antreprenorului Tirrena Scavi, Horaţiu Simion.

  Sursa: adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.