sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Transporturilor, despre bucata lipsă din Autostrada Vestului: „În următoarele două săptămâni o să înceapă lucrul”

  de Special Arad | 8 iulie 2023, 2:31 PM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Pe repede-înainte se desfășoară proiectarea la tronsonul de nici 10 km lipsa din Autostrada Vestului, pe bucata cu tuneluri pentru urși, Margina – Holdea, informează opiniatimisoarei.ro.

  Ministrul Transporturilor a anuntat la Timișoara, vineri, că în cel mult două săptămâni primele utilaje vor fi la treabă, asta chiar dacă termenul pentru încheierea proiectării este abia în toamnă. Firma omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, câștigătoarea licitației, într-o asociere cu alte 3 companii, vrea să urgenteze și acest proiect de infrastructură.

  „În următoarele două săptămâni o să înceapă lucrul în zona Margina-Holdea, pe zona de tunele de urși. Compania e aproape de finalizare cu proiectarea. Termenul de finalizare al proiectării e undeva la final de noiembrie. Din discuțiile pe care le-am avut cu conducerea companiei, de săptămâna viitoare, maxim în două săptămâni vor începe să aducă utilaje”, a declarat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

  Vă reamintim că în octombrie 2022 a fost semnat contractul cu asocierea S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L. – S.C. SA & PE Construct S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o, pentru suma de 1.826.845.634,11 lei fără TVA.

  Odată cu finalizarea acestui segment, se va putea merge neîntrerupt pe autostradă până la Sibiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.