marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a decorat piloții care au doborât drona americană în Marea Neagră

  de Special Arad | 17 martie 2023, 4:51 PM | Internaţional

  0

  Ministrul rus al apărării i-a decorat pe piloții implicați în coliziunea cu drona americană MQ-9 Reaper deasupra Mării Negre, potrivit DIGI 24.

  Armata SUA a făcut publice imaginile cu incidentul dintre drona americană MQ-9 Reaper și avioanele rusești de luptă deasupra Mării Negre.

  Clipul declasificat de oficialii militari americani surprinde momentele în care un avion de vânătoare Suhoi SU-27 rusesc aruncă combustibil peste dronă, în tentativa de o intercepta, în timpul zborului de marți de deasupra Mării Negre.

  Înregistrarea video este surprinsă de camera dronei MQ-9 Reaper.

   

  Citește și: Armata SUA a publicat filmul incidentului dintre drona americană MQ-9 Reaper și avioanele rusești de luptă deasupra Mării Negre (Video) • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.